COLIBRI

Senojo žemyno rafinuotas skonis su atviru ir ekspresyviu charakteriu – tai natūralios fermentacijos putojantis vynas Colibri. Jo gamyboje naudojamas "Charmat" fermentacijos metodas ir natūrali angliarūgštė sustiprina ilgai išliekantį poskonį. Colibri šeimą sudaro briutas, pusiau sausas ir saldus putojantys vynai, kurie pasižymi subalansuotu skoniu bei tropinių ir citrusinių vaisių aromatu.

Saldus


Natūrali angliarūgštė ir „Charmat“ fermentacijos metodas sustiprina vyno tonus ir praturtina ilgai išliekantį švelnų poskonį. Saldusis „Colibri“ savo geriausias skonines savybes atskleidžia priderinus prie desertų.


Talpa 750 ml.

Alk.11.5% tūrio.

Pusiau sausas


Subalansuotas skonis, gėlių ir vaisių tonai ir ilgai išliekantis malonus poskonis – tai „Colibri“ pusiau sausas putojantis vynas, išsiskiriantis natūralia angliarūgšte ir „Charmat“ ferementacijos metodu.


Talpa 750 ml.

Alk.11.5% tūrio.

Briutas


„Colibri“ briutas
pasižymi subtiliais vaisių tonais ir ilgai išliekančiu poskoniu, kuriuos suformavo natūrali angliarūgštė ir „Charmat“ fermentacijos metodas.


Talpa 750 ml.

Alk.11.5% tūrio.

Grįžti į produktų sąrašą