COLIBRI CHARDONNAY

Natūralios fermentacijos putojantį vyną Colibri Chardonnay galima apibūdinti kaip senojo žemyno rafinuotą skonį su atviru ir ekspresyviu charakteriu. Dėl naudojamo Charmat fermentacijos metodo putojantis vynas pasižymi didesniais pavieniais ir burbuliukais bei išraiškingu skoniu. Chardonnay yra viena populiariausių pasaulyje baltojo vyno vynuogė. Chardonnay vynuogės delikačios, neturi labai griežto stipraus charakterio. Pasižymi obuolių, kriaušių, persikų, abrikosų, citrusinių bei tropinių vaisių aromatais.

briutas


„Colibri” Chardonnay briutas išsiskiria ne tik ryškiu skoniu, bet ir citrusinių, tropinių vaisių aromatais. Juos sustiprina išskirtinis „Charmat“ brandinimo metodas ir natūrali angliarūgštė.


Talpa 750 ml.

Alk. 12% tūrio.

 

Pusiau sausas


„Colibri“ Chardonnay – subalansuoto skonio pusiau sausas putojantis vynas, kuriame atsiskleidžia tropinių ir citrusinių vaisių aromatai. Natūrali anglairūgštė ir „Charmat“ brandinimo metodas sustiprina vyno tonus ir praturtina ilgai išliekantį švelnų poskonį.


Talpa 750 ml.

Alk. 12% tūrio.

Grįžti į produktų sąrašą