ITALIANA CHARDONNAY

Tai natūralios dvigubos fermentacijos būdu pagamintas rūšinis putojantis vynas, gaminamas naudojant CHARMAT metodą, kuomet vyno fermentacija vyksta slėgiminėse talpose. Tai vienas iš populiariausių gamybos metodų vakarų Europos šalyse ir Lietuvoje. ITALIANA CHARDONNAY rūšinis putojantis vynas gaminamas išskirtinai tik iš CHARDONNAY vynuogių, kurios naudojamos gaminant ir tikrą šampaną. ITALIANA CHARDONNAY rūšinis putojantis vynas pasižymi skaisčiai geltona spalva su vos žalsvų tonų atspalviais. Aromatui būdingas malonus citrusinių bei tropinių vaisių kvapų derinys.

Briutas


ITALIANA Chardonnay briutas pagamintas išskirtinai iš Chardonnay veislės vynuogių. Šis rūšinis putojantis vynas išsiskiria švariu ir subalansuotu skoniu. Rūšinis putojantis vynas ITALIANA Chardonnay briutas atskleidžia įvairiaspalvę Chardonnay vynuogės aromatinę citrusinių bei tropinių vaisių kompoziciją, susidedančią iš, mango, ananasų, apelsinų, žaliosios citrinos aromatų, kuriuos išlaisvina natūralios fermentacijos būdu atsiradę burbuliukai. Poskonis ilgas, švarus ir gaivus. ITALIANA Chardonnay briutas puikiai tinkamas skanauti kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių ir žuvies patiekalų. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-8°C.


Talpa 750 ml.

Alk. 12% tūrio.

 

Pusiau sausas


Chardonnay rūšinis natūralios fermentacijos putojantis vynas gaminamas tik iš Chardonnay veislės vynuogių. Aromatui būdingas citrusinių bei tropinių vaisių kvapų derinys. Skonis gaivus ir švelnus, būdingas harmoningas ir gaivus citrusų poskonis, kurį tik sustiprina natūralios fermentacijos būdu atsiradusi angliarūgštė - greitai taurėje kylantys natūralūs burbuliukai. ITALIANA CHARDONNAY pusiau sausą putojantį vyną puikiai tinka skanauti vieną, taip pat patiekti prie vištienos, kalakutienos, brandintų sūrių. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-8oC.


Talpa 750 ml.

Alk. 12% tūrio.

Grįžti į produktų sąrašą