ITALIANA PRESTIGE

Natūralus dvigubos fermentacijos putojantis vynas, gaminamas vienu populiariausių gamybos būdu Vakarų Europos šalyse bei Lietuvoje - CHARMAT metodu. Šios serijos putojantys vynai gaminami išskirtinai iš putojančiam vynui ar šampanui gaminti naudojamų vynuogių veislių, tokių kaip Chardonnay, Pinot Noir ir kitos. Dviguba fermentacija slėgiminėse talpose vyksta daugiau nei 30 dienų. ITALIANA Prestige natūralios fermentacijos putojančių vynų šeima (briutas, pusiau sausas bei saldus) yra sukaupusi turtingą tarptautinių degustacinių konkursų apdovanojimų kolekciją.

Briutas


Mažiausiai saldintas putojantis vynas, kuriame bene geriausiai yra juntamos vyno aromatinės bei kitos degustacinės savybės. Klasikinis, vaisiškas ir aromatingas natūralios fermentacijos putojantis vynas ITALIANA Prestige briutas dažniausiai vartojamas kaip aperityvas prieš valgį ar valgio metu. Dera prie žuvies ar jūros gėrybių patiekalų. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7- 8 ºC.

 


Talpa 750 ml.

Alk.11.5% tūrio.

Pusiau sausas


Vidutinio saldumo su ryškiu vaisišku aromatu, harmoningo skonio putojantis vynas.  ITALIANA Prestige pusiau sausas putojantis vynas taip pat vartojamas kaip aperityvas prieš valgį ar su užkandžiais bei puikiai dera prie įvairų mėsos ar brandintų sūrių patiekalų. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-8 ºC.


Talpa 750 ml.

Alk. 11.5% tūrio.

Saldus


Vienas populiariausių, išsiskiriantis puikiu sodriu vaisių ir gėlių aromatu bei nekaprizingai salstelėjusiu skoniu. Saldaus skonio putojantis vynas derės prie įvairių vaisių ir desertų. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 7-8 ºC.


Talpa 750 ml.

Alk. 11.5% tūrio.

Grįžti į produktų sąrašą